Al lange tijd zijn wij te volgen via FaceBook en hebben wij laten weten dat wij dit jaar zouden gaan verhuizen naar de Kerklaan te Apeldoorn. Inmiddels is bekend geworden dat wij niet naar de Kerklaan gaan verhuizen maar naar de Regentesselaan 2 C te Apeldoorn.

En ja, dat was voor ons ook een verrassing maar wel een leuke verrassing. De eigenaar van het pand aan de Kerklaan is in de loop der tijd zo enthousiast geworden over het pand dat hij zelf graag daar zijn kantoor wil vestigen en ons werd tegelijkertijd een zeer goed aanbod gedaan voor het pand aan de Regentesselaan 2 C.

En wat doe je dan in zo’n geval als ondernemer? Nou, doen wat goed is voor ons en ook voor de andere betrokken partijen en verhuizen naar Regentesselaan 2 C. Mooi pand, precies goed en passend voor ons en nog dichter in het centrum dan we al kwamen te zitten. Wat willen we nog meer.

In verband met het verhuizen van ons kantoor zal AVIO advocaten B.V. vanaf 1 november per post bereikbaar zijn op het adres aan de Regentesselaan 2 C, 7316 AC Apeldoorn.

Vanaf deze datum zullen wij geen gebruik meer maken van ons huidige postbusnummer maar kunt u de post toezenden aan bovengenoemd adres.

Per 1 december 2014 zullen wij ons ook feitelijk op dit adres gaan vestigen.

Het telefoonnummer, faxnummer en e-mailadres zullen ongewijzigd blijven.

Hiermee vertrouwen wij u voldoende te hebben geïnformeerd en begroeten u graag op onze nieuwe locatie.