Incassowerkzaamheden

AVIO advocaten heeft ook een incassopraktijk, welke praktijk wordt beheerd door Maureen Rooding, al vele jaren werkzaam bij ons kantoor. Wij staan inmiddels vele klanten bij in het doen van incassowerkzaamheden, tot wederzijds genoegen.


Werkwijze

De “persoonlijke” werkwijze van AVIO advocaten bij het incasseren van uw vordering gaat als volgt.
Maureen neemt na ontvangst van de zaak telefonisch contact op met de debiteur. De ervaring leert inmiddels dat door in gesprek te gaan met een debiteur het incasseren van het openstaande bedrag vaak lukt nog vóórdat er een procedure moet worden gestart. Dit is natuurlijk prettig omdat u daarmee snel over uw geld kunt beschikken. De kosten voor de werkzaamheden kunnen daardoor laag blijven en bovendien worden zo geen extra kosten gemaakt voor het starten van een procedure.

Mocht telefonisch contact niet lukken of niet de uitwerking hebben die wij graag zouden willen, dan stellen wij een sommatiebrief op. Indien nodig zullen wij het starten van een procedure niet uit de weg gaan.

Interesse?

Als u interesse heeft om uw incasso’s bij AVIO neer te leggen, neemt u dan – ook om de voorwaarden te bespreken – contact op met Maureen Rooding (rooding@avioadvocaten.nl) of 055-3681630. Zij is de incassospecialiste binnen ons kantoor.