DAG STRESS. HALLO BALANS.

“je hoeft maar een krant of magazine open te slaan om te lezen over het toenemende aantal stress- en burn-out klachten waarmee werkenden in Nederland kampen. De advocatuur vormt daarop geen uitzondering en is misschien zelfs wel een  risicogroep”

– Johan Rijlaarsdam, lid algemene raad NOvA

 

Zomaar een quote uit een nieuwsartikel over ‘het stressvolle bestaan van de advocaat’. Eén van de velen. De veeleisendheid van het advocatenberoep is een feit. 80-urige werkweken. Hoge verwachtingen voor constante scherpte, constante betrokkenheid, constante bereikbaarheid.

Wij zijn AVIO advocaten. En wij doen het anders. Bij ons geen Randstad-stress. Geen Zuidas-praktijken. Geen hollen, hollen, hollen zonder af en toe eens stil te staan.

Wat wel?

 • Meesterlijk veel kennis en ervaring in huis – maar ook een informele sfeer en een hecht team.
 • Keihard aan de slag voor klanten mét naam – maar ook je eigen familie niet vergeten.
 • Bruisende dynamiek in een open werkomgeving vol uitdaging – maar zónder overwerkcultuur.
 • Een duidelijke focus op hoogwaardig kwalitatief werk – maar ook mikken op ontspanning.
 • Ruimte voor ontplooiing en specialisatie – maar ook ruimte voor de rest van je leven!

Kortom: een goede balans. Natuurlijk werken we hard! Maar we zorgen ook dat onze accu opgeladen is. En daardoor zitten we vol energie! Energie om voor toegevoegde waarde te zorgen. Energie om optimaal te adviseren: snel en to the point. En energie om doelgericht het voortouw te nemen als er geprocedeerd moet worden.

Wie we zoeken?

 • Uiteraard iemand met juridische kwaliteiten en analytisch vermogen.
 • Maar vooral:
  – een enthousiaste persoonlijkheid.
  – een uitgesproken belangstelling voor het Ondernemingsrecht.
  – een ondernemend karakter – niet alleen denken als jurist, maar ook als ondernemer.
  – empathisch vermogen – niet alleen naast de cliënt staan, maar ook ervoor en erachter.

Over ons
Wij bieden onze cliënten kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Met specialisaties in Arbeidsrecht, Vastgoed, Insolventierecht en Ondernemingsrecht bestaat ons team uit ondernemende types die perfect passen in de ondernemende cultuur van Apeldoorn. Gevestigd in hartje centrum – waar het prachtig werken is.

Klaar om de perfecte balans te vinden tussen werk en privé? Stuur je sollicitatie met cv per e-mail naar: rooding@avioadvocaten.nl t.a.v. mevrouw M.H.W. Rooding