‘You always have a choice’
– 
Harvey Specter

 

Een bruisend advocatenkantoor alleen iets voor in de Randstad? Echt niet!

Wij zijn AVIO advocaten, een advocatenkantoor mét naam gevestigd in hartje Apeldoorn. En jij bent de advocaat-stagiair die durft te kiezen. Die durft te kiezen voor een Randstad-waardig advocatenkantoor – maar dan zonder het streberige survival of the fittest. Gewoon lekker nuchter. Maar wél volop ambitie!

Jij wilt je ontwikkelen tot een allround advocaat of specialist met expertise. Als starter kies je natuurlijk bewust voor een topkantoor. Ga je dan voor een XXL commercieel advocatenkantoor op de Zuidas? Zo’n kantoor waar je continu op je tenen loopt om op te vallen, om selectie na selectie te overleven?
Of kies je voor een steady en open werkomgeving vol uitdaging, waarbinnen je alle ruimte en mogelijkheid krijgt om jezelf te ontplooien tot een advocaat van waarde? Dan zijn wij je partij.

Wij zijn AVIO advocaten en wij hebben:

  • meeterlijk veel kennis en ervaring in huis;
  • een nuchtere insteek, maar volop ruimte voor ambitie;
  • een drive om keihard aan de slag te gaan voor klanten mét naam;
  • een duidelijke focus op hoogwaardig kwalitatief werk;
  • een bruisende dynamiek in een open werkomgeving vol uitdaging.

Heb je (bijna) je studie Nederlands Recht afgerond? Ben jij ondernemend en sta je lekker op scherp? Beschik je over analytisch vermogen en ben je klaar om van jouw stageperiode een groot succes te maken?
Kom jouw talent dan optimaal bij ons benutten tijdens ‘learning on the job’! AVIO advocaten; de juiste plek om je carrière te beginnen.

Stuur je motivatie en cv per e-mail naar: rooding@avioadvocaten.nl t.a.v. mevrouw M.H.W. Rooding.
Eerst even bellen voor meer informatie? Bel ons op 055 368 16 30