Begin 2018 is AVIO advocaten een strategische samenwerking aangegaan met CMSI360. Wij verzorgen hierbij het advies omtrent de inhoud van de Algemene Voorwaarden, contracten en AVG, als ook de juridische invordering als dat nodig mocht zijn. Daarbij beschikt AVIO advocaten met een eigen licentie over de genoemde debiteuren- en incassosoftware van CMSI360, waar gebruik van kan worden gemaakt door relaties.

CMSI360 (www.cmsi360.com) is de expert in creditmanagement voor gedegen advies in het optimaliseren en professionaliseren van het order-to-cash proces binnen organisaties. Daarnaast levert zij innovatieve debiteuren- en incassosoftware aan onder andere accountantskantoren. CMSI360 is al meer dan acht jaar actief in de accountancy branche als partner van onder andere Twinfield en Exact.

De insteek van ons werk is relationele invordering. Daarbij staat de klantrelatie centraal, dus ook in de juridische fase.

In de incassofase kan in de software gebruik worden gemaakt van de sommaties van AVIO advocaten. Dit wordt u ter beschikking gesteld, zodat u de incasso zelf ter hand kunt nemen, geen dossier behoeft over te dragen en zelf leidend bent en blijft.