AVIO: vier rechtsgebieden

Zoals u waarschijnlijk wel weet, staat AVIO advocaten voor vier rechtsgebieden: Arbeidsrecht, Vastgoed, Insolventierecht en Ondernemingsrecht. Onze advocaten zijn elk gespecialiseerd in een bepaald rechtsgebied. Soms spelen er in een zaak echter meerdere rechtsgebieden, zoals bij fusies en overnames. Ook voor zulke zaken bent u bij AVIO advocaten aan het juiste adres.

Recente overnames

Recentelijk waren de advocaten van AVIO advocaten betrokken bij twee interessante overnames. Naast het ondernemingsrecht speelden bij die overnames ook zaken op het gebied van het huurrecht en het arbeidsrecht. Voor de cliënt is het dan prettig dat AVIO advocaten alle expertise in huis heeft om de overname in goede banen te leiden.

Door de korte lijnen op kantoor kan er bovendien snel geschakeld worden. Ook heeft AVIO advocaten goede contacten met externe experts, zoals notarissen en accountants. AVIO advocaten is daardoor een fullservice kantoor, zeker ook op het gebied van fusies en overnames.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze expertise op het gebied van overnames? Of heeft u een juridische kwestie, maar weet u niet of AVIO advocaten de expertise daarvoor in huis heeft? Neemt u dan contact met ons op.