Aangenaam kennis met u te maken! Mijn naam is Bernice van Zoelen en sinds 1 september ben ik als juridisch medewerkster werkzaam bij AVIO advocaten.

Bij AVIO advocaten houd ik mij binnen de vastgoedpraktijk onder andere bezig met juridisch onderzoek en advieswerkzaamheden. Hoewel de focus daarbij ligt op het gebied van het algemene bestuursrecht en het Omgevingsrecht, houd ik mij ook bezig met vraagstukken op het gebied van het contractenrecht.

Wat mij zo fascineert aan het recht, is dat het onlosmakelijk is verbonden met ons dagelijks leven. Het bestuursrecht is voor mij het rechtsgebied waarin dat – bijvoorbeeld door middel van de gemeentelijke bekendmakingen – bij uitstek tot uitdrukking komt. Daarom is het altijd belangrijk deze bekendmakingen goed in de gaten te houden. Want of het nu gaat om het ter inzage leggen van een bestemmingsplan of om het verlenen van een omgevingsvergunning, de handelingen van het bestuursorgaan kunnen van wezenlijke invloed zijn op uw woon- en leefsituatie.

Mocht u vragen hebben over dergelijke ontwikkelingen in uw omgeving of hebt u andere juridische vragen op het gebied van het bestuursrecht of het contractenrecht, dan bent u uiteraard van harte welkom op ons mooie kantoor voor een op maat gesneden advies.