Iets meer dan een maand geleden maakte ik de overstap naar AVIO Advocaten. Bepakt en bezakt met dossiers van cliënten stond ik hier voor de deur. Inmiddels weet ik steeds beter mijn weg te vinden en voel ik mij hier al aardig thuis.

Ongeveer tien jaar geleden ben ik gestart in het vak van bewindvoerder. Eerst als assistent en in 2012 werd ik als erkend bewindvoerder opgenomen in het bewindvoeringsregister. Nu word ik door de rechtbank Gelderland regelmatig benoemd tot bewindvoerder WSNP. Een bijzondere rol, omdat ik mensen met schulden, met inachtneming van de daarvoor geldende regels, de kans kan geven om het leven weer met een schone lei te hervatten. Los van schuldeisers en met een positieve blik op hun toekomst. Dat is mijn doel.

Maar er is meer dan werk… Na mijn werkdag bij AVIO ben ik regelmatig te vinden langs de lijn van het voetbalveld of ren ik rondje door de uiterwaarden. Samen met mijn man en twee kinderen woon ik in een mooi dorp bij Deventer waar wij ons helemaal thuis voelen.