Erik
Mijn naam is Erik Duinkerke (1987) en sinds 1 april ben ik als advocaat werkzaam bij AVIO advocaten.

De eerste drie jaar van mijn carrière heb ik, tevens als advocaat, gewerkt bij een groot landelijk advocatenkantoor. In die functie heb ik me met name beziggehouden met het adviseren van en procederen voor (inter-)nationaal opererende ondernemingen en het MKB, waarbij mijn werkzaamheden vooral op het terrein van het ondernemingsrecht en het vermogens- en verbintenissenrecht lagen.

Tijdens mijn studie Nederlands Recht in Nijmegen, die ik in 2012 heb afgerond, heb ik een semester onderwijs gevolgd aan de universiteit van Lund (Zweden), waar mijn internationale blik is gegroeid en mijn interesse voor het ondernemingsrecht is versterkt.

Bij AVIO advocaten ben ik u (ook) op dit terrein graag van dienst en ik kijk uit naar een vruchtbare samenwerking!