Sinds 1 mei jl. is Jannick advocaat bij AVIO advocaten. Hij is zijn carrière begonnen in Groningen bij één van de grotere advocatenkantoren van Nederland. Vervolgens is hij enkele jaren advocaat geweest bij een kantoor in Zwolle waarna hij de overstap heeft gemaakt om het team van AVIO te komen versterken. Bij AVIO advocaten zal hij zich met name bezig houden op het gebied van het Ondernemingsrecht en het Insolventierecht.

Zijn studietijd heeft hij doorgebracht aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) waar hij Nederlands recht heeft gestudeerd. Daar heeft hij ook Internationale Betrekkingen gestudeerd. Vanwege zijn interesse in de Duitse taal en Duitsland en de EU heeft hij Duitslandstudies gevolgd aan de universiteiten van Nijmegen en Münster.

Door zijn interesse voor Duitsland en de EU beheerst hij de Duitse taal goed en kunnen cliënten ook met zaken met een Duitse of Internationale component bij hem terecht. Datzelfde geldt ook voor zaken op het gebied van privacywetgeving, kort gezegd de AVG.

Mocht u dus met vragen over het Ondernemingsrecht of Insolventierecht zitten, schroom dan niet om contact met Jannick op te nemen. Hij staat u graag met raad en daad bij.