Incassowerkzaamheden

Wist u dat u ook voor onbetaald gelaten facturen bij AVIO advocaten aan het juiste adres bent? Al enige tijd voeren wij ook incassowerkzaamheden uit. Inmiddels staat AVIO advocaten al vele klanten bij in het doen van incassowerkzaamheden, tot wederzijds genoegen.

 

Werkwijze

Hoe gaat AVIO advocaten te werk bij het incasseren van uw vordering? De incassospecialisten van AVIO advocaten nemen direct na ontvangst van de zaak telefonisch contact op met de debiteur. Door in gesprek te gaan met de debiteur incasseren wij de openstaande post vaak nog vóórdat er een procedure moet worden gestart. Dit is natuurlijk prettig omdat daarmee geld snel binnen is. Bovendien worden zo geen extra kosten gemaakt voor het starten van een procedure. Dossiers kunnen daardoor weer snel worden gesloten.

Mocht telefonisch contact niet lukken of niet de uitwerking hebben die wij graag zouden willen, dan stellen wij een sommatiebrief op. Indien nodig zullen wij het starten van een procedure niet uit de weg gaan.

Interesse?

AVIO advocaten biedt u de eerste incasso gratis aan. Wij zullen telefonisch contact zoeken met de debiteur. Zo nodig zal een eerste sommatie worden opgesteld en/of een betalingsregeling worden afgesproken. De voorkeur gaat er natuurlijk naar uit meteen het bedrag te incasseren.

Als u interesse heeft om AVIO in te schakelen, neemt u dan – ook om de voorwaarden te bespreken – contact op met Maureen Rooding (rooding@avioadvocaten.nl) of 055-3681630. Zij is de incassospecialiste binnen ons kantoor.